Yunan adasında kaybolan İngiliz televizyoncunun cesedi bulundu

Yunanistan’ın Simi (Sömbeki) Adası’nda tatildeyken kaybolan doktor, gazeteci, TV ve radyo programcısı Dr. Michael Mosley’in cesedinin bulunduğu açıklandı. Reuters’ın aktardığına göre adanın belediye başkan yardımcısı, 5 Haziran Çarşamba gününden beri haber alınamayan Mosley’in cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi.

Güvenlik kamerası kayıtları, onun plajdan sonra yakındaki bir köyden iç bölgedeki dağlık bir yola girdiğini gösteriyordu. Mosley, en son St Nicolas plajında görülmüştü.

İngiliz Michael Mosley, Londra’da tıp okuyup doktor olduktan sonra uzun yıllardır sunucu, belgesel yapımcısı, gazeteci ve yazar olarak çalıştı. Daily Mail’de köşe yazarlığı yapan Mosley’nin Channel 4’da “İngiltere’yi kim şişmanlattı?” isimli bir programı var. Dr. Mosley, aralıklı oruç diyetlerini savunmasıyla biliniyor. Haftada iki gün kalori almayı kısıtlayan, diğer beş gün ise sağlıklı beslenme ve egzersizi içeren 5:2 diyetiyle tanınıyor. Diğer bir diyeti ise kalori alımının en az iki hafta boyunca günde 800 kalori ile sınırlandırıldığı ‘Fast 800’. Eşi Clare Bailey Mosley de doktor, yazar ve sağlıklı yaşam uzmanı.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx