Xiaomi’nin yeni kurutma makinesi size durduk yere masraf açabilir

Xiaomi, Çin’de yeni akıllı çamaşır makinesi MIJIA Essence Wash 10kg’yi tanıttı. Bu akıllı çamaşır makinesi, etkileyici özellikleri arasında hızlı yıkama ve akıllı kurutma fonksiyonlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni MIJIA Akıllı Çamaşır Makinesi, Essence hızlı yıkama teknolojisini kullanıyor ve yıkama işlemini 36 dakikadan kısa sürede tamamlayabiliyor. Bu teknoloji, aktif faktörleri önceden aktive ederek 1.5 kat daha yoğun bir çözelti üretiyor ve yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon ile etkili yıkama sağlıyor. Geleneksel çamaşır makinelerine kıyasla, yıkama süresini %45’e kadar azaltıyor. Ayrıca, yaklaşık %33 su ve %40 elektrik tasarrufu sağlıyor. Xiaomi, cihazın yıkama ve temizleme oranının 1:1’e kadar çıkabildiğini belirtiyor.

Kurutma fonksiyonuna gelince, yeni çamaşır makinesi, yüksek hassasiyetli bir sensör ile sıcaklık ve zamanı gerçek zamanlı olarak kontrol ediyor, böylece kıyafetler kuruduğunda işlemi etkin bir şekilde durduruyor. Ayrıca, düşük sıcaklıkta nazik kurutmayı destekliyor ve sıcaklığı 55°C ile 65°C arasında hassas bir şekilde kontrol ederek kıyafetlerin zarar görmesini engelliyor. Aynı zamanda, 14.5 m/s’lik uniform yüksek rüzgar hızı, kurutma sürelerini önemli ölçüde kısaltıyor.

Yeni MIJIA akıllı çamaşır makinesi, çift kanallı akıllı teslimat desteği sunuyor. Kullanıcılar, MIJIA uygulaması üzerinden uzaktan çamaşır programlayabilir ve kontrol edebilirler. Ayrıca, XiaoAi sesli kontrol, AIoT cihaz bağlantısı ve XiaoAi hoparlör sesli hatırlatıcı desteği bulunuyor. Çamaşır makinesi, OTA çevrimiçi güncellemeleri de destekliyor.

Tasarım açısından, MIJIA Essence Wash 10kg akıllı çamaşır makinesi, ultra ince bir gövde tasarımına sahip ve 525 mm geniş çaplı bir tambur ile donatılmış. Ayrıca, 95℃ yüksek sıcaklıkta tambur temizliği ve kapı contası püskürtmesi destekliyor. Direkt tahrik (DD) motoru ile donatılmış olan makine, kullanım sırasında daha stabil ve sessiz çalışıyor.

Xiaomi MIJIA Essence Wash 10kg akıllı çamaşır makinesi, XHQG100MJ103 model numarası ile tanıtıldı ve JD.com’da 2.299 yuan (322$) promosyon fiyatıyla satışa sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx