Sivas’taki çoban arazide ölü bulundu

Kurtoğlu Köyünde Çoban Ölü Olarak Bulundu

Kurtoğlu köyünde çobanlık yapan M.Ş’yi (48), köylüler Çakırındere mevkisinde arazide yerde hareketsiz yatarken buldu. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede, M.Ş’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Sıcak hava trafolarda yangına neden oldu

Hatay’da sıcak havanın etkisiyle, elektrik kullanımının artmasıyla elektrik trafosu alevlere teslim oldu. Trafoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Zelenskiy, Trump ile görüşmek için Washington’da

Rusya-Ukraya savaşının müzakerelerinde başrol olan ABD Başkanı Trump, Rusya lideri Putin ile görüşmesinin ardından bugün Washington’da Zelenskiy ile görüşecek. Görüşmenin seyri savaşının akıbetini belirleyecek.

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak gerginliğinde yeni gelişme

Bodrum’da kahvaltı sırasında babası İbrahim Tatlıses’e kumanda fırlatan Dilan Çıtak, savcılık tarafından “silahla yaralamaya teşebbüs” suçlamasıyla yargılanacak. Kumanda, resmi olarak silah sayıldı.

Hakkari Hastanesinden Sedye Yanıtı

DEM Parti milletvekili Düşenmez’in sedye paylaşımına hastane yönetimi görüntülü yanıt verdi.

Lale Onuk ve Berkan Karabulut mutluluğa “evet” dedi

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut ile 2018 Miss Turkey finalisti Lale Onuk, önceki akşam aileleri ve dostlarının katıldığı görkemli bir kına gecesi düzenledi. Şıklıkları ve neşeli halleriyle dikkat çeken çift, dün akşam ise Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleşen görkemli düğün töreninde “evet” diyerek hayatlarını birleştirdi.

Kütüphaneden ödünç alınan kitap 82 yıl sonra geri geldi: Büyükannem artık cezasını ödeyemeyecek

ABD’nin Teksas eyaletindeki San Antonio Halk Kütüphanesi’nden 1943 yılında ödünç alınan bir kitap, tam 82 yıl sonra geri getirildi.