Özgür Özel ‘yarın il binasındayım’ dedi: Gürsel Tekin erkenden ayrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin, bu sabah saatlerinde CHP’nin Sarıyer’deki eski il binasına geldi. Ancak CHP Genel Başkanı Özgür Özel gelmeden binadan ayrıldı.

Özgür Özel, dün yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya sert tepki göstermişti. Özel, “Ali Yerlikaya, sen kimsin CHP’ye itibar suikastı yaptırıyorsun? Anneme söven, kızımı hedef gösteren şerefsizi CHP binasına soktular. Bu makamlar değişecek, el değiştirecek, o zaman göreceksiniz devlet adamlığı nasıl yapılır. Günü gelecek utandıracağım seni” ifadelerini kullanmıştı.

“O ŞEREF YOKSUNU BİNADAN PAYLAŞIM YAPSIN BAKALIM”

CHP lideri ayrıca, “O ‘İninize girdik’ diyen gelsin bakalım yarın. Yarın il binasındayım. O şeref yoksunu gelsin binadan paylaşım yapsın bakalım” sözleriyle meydan okumuştu.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Özel’in çıkışının ardından gözler İstanbul İl Başkanlığı’nın eski binasına çevrildi. Gürsel Tekin ise saat 10.00 civarında binaya gelerek bir süre kaldıktan sonra erken ayrıldı.

Parti yönetimi, kayyım atanmasının ardından söz konusu binayı kapatma kararı almış ve burayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İstanbul’daki çalışma ofisine dönüştürmüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir