Lübnan barındırmadı: 70 Esad askeri iade

Suriye’nin yeni yönetimi, Lübnan’a kaçan askerler hakkında bilgi verdi

Suriye’nin yeni yönetimine ait askeri kaynaklardan alınan bilgilere göre, Esad yönetiminin devrilmesi sonrasında kaçan askerlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Devrilen Esad yönetimine bağlı 70 subayın Lübnan’da yakalanarak Suriye’nin yeni yönetimine teslim edildiği belirtildi. Ayrıca, 19 Aralık tarihinde Suriye’den kaçan 1905 askerin de Irak’a iade edildiği bilgisi verildi.

Related Posts

İsrail basınından Rusya iddiası: Gizlice görüşüldü

İsrail’in Tahran yönetimiyle ile varılan ateşkes sırasında İran ve Suriye konularında Rusya ile gizli görüşmeler yürüttüğü iddia edildi.

Nissan, 443 bin aracını apar topar geri çağırdı! Araç sahipleri tek tek aranacak

Nissan ABD’de motor arızası sebebiyle 443 binden fazla aracını geri çağırdı. Otomotiv devi arıza nedeniyle araç sahiplerini arayıp bilgilendirecek

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

İsrail, Gazze’de ‘ateşkes’ şartlarını açıkladı

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Sa’ar “Gazze’deki savaş, Hamas rehineleri serbest bırakır ve silah bırakırsa yarın bitebilir.” dedi.

Macron ve Putin, 3 yıl sonra ilk kez konuştu

İki yıl aradan sonra ilk kez telefonda görüşen Putin ve Macron, İran’ın nükleer programı ve Ukrayna’daki savaş üzerine kapsamlı bir diyalog yürüttü. Paris, Macron’un ateşkes çağrısı yaptığını bildirirken Kremlin, görüşmeyi “önemli” olarak niteledi. Taraflar İran konusunda diplomatik koordinasyon sözü verdi, Ukrayna konusunda ise anlaşmaya varılamadı.

Polise direnen şüpheli bacağından vuruldu: O anlar kamerada

Bursa’da polis ekiplerinin uyarılarına rağmen üzerlerine yürüyün şüpheli bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.