Kahramanmaraş’ta 49 Şüpheli Tutuklandı

Kahramanmaraş Polisinin Çalışmaları Sonucunda 49 Şüpheli Tutuklandı

Kahramanmaraş polisinin yürüttüğü operasyonlar neticesinde çeşitli suçlardan aranan 49 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda son bir haçta içerisinde aranan 76 şüpheliden 2’si uyuşturucu madde ticareti yaparken, 14’ü hırsızlık olaylarına karışan şahıslar da dahil olmak üzere toplamda 49 kişi tutuklandı. Tutuklanan şüpheliler, çeşitli suçlardan sevk edildikleri adli makamlarca haklarında karar alındı.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen malzemeler arasında 16,45 gram esrar, 26,98 gram metamfetamin, 197,21 gram sentetik kannabinoid (Bonzai), 9,45 gram afyon sakızı, 429 sentetik ecstasy, 2.740 paket kaçak sigara, içi doldurulmuş makaron ve 6 ruhsatsız tabanca ile 5 ruhsatsız av tüfeği bulunmaktadır.

Ayrıca, trafik ekipleri de şehirde huzuru bozan unsurlara karşı denetimlerine devam etmektedir. Yapılan denetimlerde 211 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 83 araca abartılı egzoz kullanmaktan ve 590 kişiye de sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yapıldı. – KAHRAMANMARAŞ

Related Posts

Erdoğan: İster muvafık ister muhalif olsun, herkes Türkiye’nin enerji alanında büyük bir sıçrama yaptığını kabul ediyor

Erdoğan: İster muvafık ister muhalif olsun, herkes Türkiye’nin enerji alanında büyük bir sıçrama yaptığını kabul ediyor

Hindistan Pakistan’a saldırma nedenini açıkladı: Kendisine yeni saldırılar olma ihtimalini bahane gösterdi

Hindistan, Pakistan’a füze saldırılarını, istihbarat bilgilerinin ülkeye yönelik yeni saldırılar olabileceğini göstermesi üzerine yaptıklarını bildirdi. Hindistan Dışişleri Bakanlığı Sekreteri Vikram Misri, yaptığı basın açıklamasında, istihbarat bilgilerinin Hindistan’a yönelik yeni saldırıların yaklaşmakta olduğunu gösterdiğini söyledi.

CHP Van İl Başkanı’ndan mitinge çağrı: ‘Kayyum gasplarına, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı…’

CHP’nin Türkiye’nin farklı bir illerinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, 10 Mayıs Cumartesi günü Van’da gerçekleştirilecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, ”Kayyum gasplarına karşı, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı Van halkının tamamını mitinge davet ediyoruz” dedi.

Putin: ABD-İran görüşmelerini kolaylaştırmaya hazırız

RUSYA Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tahran’ın nükleer programına ilişkin adil bir anlaşmaya varılması için İran ile ABD arasındaki müzakereleri kolaylaştırmaya hazır olduklarını söyledi. Kremlin’den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir …

Murat Ongun: Neden özel olarak hedef alındığım ortada

İBB soruşturmasında tutuklanan Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, kendisiyle ilgili suçlamalar için “Tutuklananların bazılarının adını dahi ilk kez duydum. Bir bölümünü görsem tanımam. Ayrıca bir kısmı da AK Parti döneminde göreve başlamış kişiler” ifadesini kullandı.

Matviyenko: Batı’nın üst düzey devlet yetkililerinin Moskova’ya gelmesini engellemek için sahada çalıştığını biliyoruz

Rusya Federasyon Konseyi Başkanı Valentina Matviyenko, : Batı’nın üst düzey devlet yetkililerinin Moskova’ya gelmesini engellemek için sahada çalıştığını açıkladı.