Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

Katil İsrail’in Gazze’deki son saldırılarında 37 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında 15’i yardım bekleyenlerden olmak üzere 37 Filistinli hayatını kaybetti.

Sarılacak kefen, defnedilecek mezar yok: Morglar sahipsiz ceset dolu

İsrail’in Gazze’deki soykırımı 21 aydır devam ediyor ve artık ne hastanelerdeki morglarda ne de cenazeleri defnedecek mezarlıklarda yer kaldı. Nasır Hastanesi yetkilileri, “Kefenimiz de kalmadı. Kimsesiz cenazeleri gelip alın ve defnedin” diyerek Gazzelilerden destek istedi.

Joseph Borrell: ABD askerleri bir ayda 550 Gazzeliyi katletti

Eski Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Joseph Borrell​​​​​​​, ABD paralı askerlerinin bir ayda 550 Gazzeliyi öldürdüğünü açıkladı. AB Konseyi ve Komisyonunu buna sessiz kalmakla suçlayan Borrell, “Gazze’deki suçlara karşı herhangi bir eyleme geçmek için isteksiz kalmaya devam ediyorlar.” dedi.

Bakan Yerlikaya duyurdu: Yangından etkilenen vatandaşlar için ödeme

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, orman yangınlarıyla sarsılan İzmir, Bilecik ve Manisa için toplamda 21 milyon 603 bin 400 TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

İsrail basınından Rusya iddiası: Gizlice görüşüldü

İsrail’in Tahran yönetimiyle ile varılan ateşkes sırasında İran ve Suriye konularında Rusya ile gizli görüşmeler yürüttüğü iddia edildi.