Elon Musk, Trump’ın ‘Epstein dosyalarında’ yer aldığını iddia eden paylaşımını sildi

Elon Musk, Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra Trump hakkındaki şiddetli eleştirilerini X platformu üzerinden yapmıştı. Ancak Musk’ın bazı paylaşımlarını silmiş olduğu ortaya çıktı.

Musk’ın sildiği paylaşımlar arasında, Trump’ın isminin Epstein dosyalarında yer aldığını iddia ettiği paylaşım da bulunmaktaydı.

Elon Musk’ın niçin söz konusu paylaşımı kaldırdığı net değilken, Beyaz Saray, Musk’ın iddiasının doğru olmadığını açıklamıştı.

Musk, Trump’ın imzasını taşıyan vergi ve göç yasa tasarısını eleştirmesinden kaynaklanan sözlü atışmada, Trump’ın 2024 seçimlerini kendi desteğiyle kazandığını iddia etmişti.

Musk ayrıca, Epstein dosyaları olarak bilinen ve kız çocuklarına cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla yargılanırken hapiste ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyalarda ABD Başkanı Trump’ın adının da geçtiğini iddia etmişti.

Related Posts

Şehit Üsteğmen Özsu’nun naaşı memleketi Edirne’ye gönderildi

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Hava Savunma Üsteğmen Tuğrul Özsu’nun cenazesi, memleketi Edirne’ye gönderildi.

Altınoluk Mahallesi’ne Yeni Sosyal Yaşam Merkezi Geliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Altınoluk Mahallesi’nde yapımı devam eden Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu ve projenin önemine vurgu yaptı. Merkez, spor, eğitim ve sosyal faaliyetler için çeşitli imkanlar sunacak.

“Sahte büyükelçi” gözaltına alındı

Hindistan’da kendisini büyükelçi olarak tanıtan ve kiraladığı bir mülkü büyükelçilik gibi gösteren şüpheli bir erkek gözaltına alındı.

KKTC’den, orman yangınlarıyla boğuşan Güney’e yardım teklifi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) Limasol kentinde devam eden orman yangınları için yardım teklifini, Rum muhatapları ve BM Barış Gücü yetkililerine ilettiklerini açıkladı.

Yolsuzluk krizi: Ukrayna’nın AB üyeliği tehlikede

Ukraynalı yetkililerin yolsuzlukla mücadeledeki bağımsızlığını kısıtlayan yeni yasa, hem ülke içinde hem Avrupa’da kriz yarattı.

Ardahan’da Dolmuş Şoförlerine Denetim ve Yeni Düzenlemeler

Ardahan’da zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde dolmuş şoförlerinin çalışma düzenlerine uymadığı tespit edildi. Bunun üzerine dolmuşların çalışma saatleri ve kurallarının belirlenmesi için bir toplantı düzenlendi. Aylık nöbet listeleri hazırlanacak ve kurallara uymayan şoförlere yasal işlem uygulanacak.