Elektrik akımına kapılan anne-kız hayatını kaybetti

Özlem ve Cennet Ü. Adlı Anne-Kız Elektrik Akımına Kapılarak Hayatlarını Kaybetti

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Kışla Mahallesi’nde evlerinin yanından geçen sulama kanalında elini yıkamak isteyen 6 yaşındaki Özlem Ü., elektrik akımına kapıldı. Kızını kurtarmak isterken anne Cennet Ü. (37) de akıma kapıldı. Yaşanan bu trajik olay sonucunda ağır yaralanan anne ile kızı, Toprakkale Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Olayın ardından bölgede elektrik kesintisi yaşanırken, sulama kanalı ve çevresinde kaçak akımın kaynağını belirlemek amacıyla çalışmalar başlatıldı.

Related Posts

Deprem sonrası cemaat ‘secde’ye kapandı, kimyacı profesörden ‘binlerce tebrik’ geldi

İstanbul’da deprem sonrası bir cemaate bağlı kursta kaydedilen görüntüler gündem oldu. Depremin ardından kurstakilerin secdeye kapandığı o anları bir kamu üniversitesinin kimya bölümü başkanı ise “binlerce tebrik” diyerek kutladı.

İstanbul depreminde son durum: 12 bina tedbiren boşaltıldı

İstanbul’da peş peşe yaşanan depremler panik yarattı. Depremin ardından can kaybı yaşanmazken, 236 kişinin kaçarken yaralandığı bildirildi. Bir metruk bina yıkılırken, 12 bina tedbiren boşaltıldı. Ulaşım, doğalgaz ve su ile ilgili de herhangi bir sorun yaşanmadığı aktarıldı.

Yürüyüş videosu gündem olmuştu; Bahçeli bu hafta da grup toplantısı yapmayacak

MHP lideri Devlet Bahçeli bu hafta da grup toplantısı yapmayacak.

Kadınların en çekici bulduğu sakal türü belli oldu: Gür sakallılar üzülecek

Kadınlar erkeklerde hangi sakal tipini daha çekici buluyor? Panama Katolik Üniversitesi’nden bilim insanları, yaptığı araştırmayla bu sorunun cevabını verdi…

Hem sıcak basacak hem sağanak vuracak! Meteoroloji bölge bölge uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 il için sağanak yağış ve kuvvetli rüzgâr uyarısında bulundu. Vatandaşlar olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Aynı zamanda yurt genelinde sıcaklıkların da yükseleceği kaydedildi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın da Silivri’de yargılanacak

CHP Gençlik Kolları Cem Aydın CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın hakkında 5 yıl 4 aya kadar hapis cezası ve siyasi yasak istenelilen dava, 30 Nisan’da saat 10.00’da Silivri 1’Nolu salonda görülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir