Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

İsrail, Gazze’de ‘ateşkes’ şartlarını açıkladı

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Sa’ar “Gazze’deki savaş, Hamas rehineleri serbest bırakır ve silah bırakırsa yarın bitebilir.” dedi.

Macron ve Putin, 3 yıl sonra ilk kez konuştu

İki yıl aradan sonra ilk kez telefonda görüşen Putin ve Macron, İran’ın nükleer programı ve Ukrayna’daki savaş üzerine kapsamlı bir diyalog yürüttü. Paris, Macron’un ateşkes çağrısı yaptığını bildirirken Kremlin, görüşmeyi “önemli” olarak niteledi. Taraflar İran konusunda diplomatik koordinasyon sözü verdi, Ukrayna konusunda ise anlaşmaya varılamadı.

Polise direnen şüpheli bacağından vuruldu: O anlar kamerada

Bursa’da polis ekiplerinin uyarılarına rağmen üzerlerine yürüyün şüpheli bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Shakira ile Epson arasında ilham verici ortaklık

Küresel baskı ve projeksiyon teknolojileri lideri Epson, dünyaca ünlü müzik yıldızı, girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Shakira’yı Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta Asya ve Batı Asya META-CWA bölgeleri için resmi marka elçisi olarak duyurdu. 1 …

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı

Ümit Özdağ: İmamoğlu’na düşman ceza hukuku uygulanıyor, Demirtaş da benimle aynı haklara sahip olmalı