Dışişleri Bakanlığı: Pakistan’la dayanışmamızı sürdüreceğiz

Dışişleri Bakanlığı Açıklaması: Pakistan’daki Terör Saldırısını Kınadı

Dışişleri Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Pakistan’ın Hayber Pahtunva eyaletinde meydana gelen terör saldırısının derin üzüntü yarattığı belirtildi.

28 Haziran tarihinde gerçekleşen saldırıda yaşanan can kayıplarından ve yaralananların sayısından dolayı üzüntü duyulduğu ifade edildi. Açıklamada, saldırının kınandığı ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar dileyen bakanlık, Pakistan ile terörle mücadelede dayanışmanın devam edeceği vurgulandı.

Related Posts

Dolmabahçe’deki görüşme dikkat çekmişti: Erdoğan’dan eski bakan Nebati’ye ‘fırça’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Dolmabahçe’de görüştü. Gündem olan görüşmede, Erdoğan’ın, Mersin’den gelen şikayetleri dile getirerek “Seçim bölgeni ihmal ediyorsun, daha sık git” dediği iddia edildi.

Ekvador’da Bilardo Salonuna Saldırı: 7 Ölü

Ekvador’da bir bilardo salonuna düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti.

İsrail insanlığın vicdanını da ayaklar altına aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ekim’den bu yana 61 binden fazla masumun hayatını kaybettiğini belirterek, “İsrail’in Gazze’de uyguladığı insanlık dışı kuşatma, aç bırakma ve toplu cezalandırma politikaları sadece uluslararası hukuku değil, insanlığın vicdanını da ayaklar altına almaktadır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Otoyolu’nda korku dolu anlar: Sigara izmariti yangın çıkardı

Anadolu Otoyolu’nun Bolu-Batı Gişeleri girişinde yol kenarına atılan sigara izmariti ot yangını çıkardı.

Yunanistan’da Atatürklü forma mı giyilecek? Yüksel Yıldırım son noktayı koydu

Samsunspor’un Panathinaikos maçında Atatürklü forma ile sahaya çıkmak istemesi Yunanistan’da olay yaratmıştı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan konuyla ilgili açıklama geldi. Yüksel Yıldırım, maça Kırmızı-beyaz formayla çıkılacağını açıklayarak, ”Panathinaikos maçına Kırmızı-beyaz forma ile çıkacağız. Ortamı germeye gerek yok.” dedi.

Avukat Uyuşturucu İle Yakalandı

Kahramanmaraş’ta avukat Ö.C., polise çarptıktan sonra uyuşturucu ile yakalandı ve serbest bırakıldı.