Denizli Büyükşehir’den diyabetli çocuklara cihaz desteği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Diyabetli Çocuklara Cihaz Desteği Sağlıyor

Denizli (İGFA) – TİP-1 diyabet hastası 0-18 yaş aralığındaki çocuklar için sağlanacak bu cihazlar, mobil uygulamalar aracılığıyla ailelerin ve öğretmenlerin çocuklardaki şeker seviyesi değişikliklerini kolayca takip etmesini mümkün kılacak. Bu sayede çocukların sağlık durumları anlık olarak izlenebilecek ve yaşam kaliteleri artırılacak.

En çok asgari ücret gelir düzeyinde olan ihtiyaç sahibi aileler başvurularını 26 Aralık 2024-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesi www.denizli.bel.tr üzerinden “TİP-1 Diyabet yardımı başvurusu” ekranından yapmaları gerekiyor. Program kapsamında her bir çocuğa, 12 ay boyunca, aylık iki adet olmak üzere toplamda en fazla 24 adet sensör desteği sağlanacak.

“İhtiyaç sahibi herkese elimizi uzatıyoruz”

Diyabet hastası çocuklara müjde veren Başkan Çavuşoğlu, “Çocuklarımızın her 5 dakikada bir şekerini ölçebilecekleri ve artık parmakları delinmeden daha konforlu bir hayata ulaşmaları için bir omuz veriyoruz. Bu şehirde yaşayan, gerçekten imkanları dahilinde zorlanan kim varsa sırasıyla hepsine el uzatacağımızın da bilinmesini istiyorum. Diyabetli çocuklarımızın, ailelerimizin yanındayız” dedi.

Related Posts

Filistin’i devlet olarak kaç ülke tanıyor? Dikkat çeken Türkiye detayı

Fransa’nın Eylül ayında Filistin’i tanıyacağını açıklaması üzerine dünyada kaç ülkenin Filistin’i tanıdığı merak konusu oldu. İşte cevabı…

Özgür Özel’den Kılıçdaroğlu’na taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ikiz kardeşi vefat eden Kemal Kılıçdaroğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

Denizli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkıyor

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak genelinde 25-30 Temmuz tarihleri arasında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 7 ile 10 derece üzeri çıkması bekleniyor.

Terör örgütü PKK/YPG, 11 Suriye askerini alıkoydu

Suriye ordusuyla terör örgütü PKK/YPG arasındaki çatışmalar sürüyor. PKK/YPG, Halep’te 11 Suriye askerini alıkoydu.

Şehit Üsteğmen Özsu’nun naaşı memleketi Edirne’ye gönderildi

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Hava Savunma Üsteğmen Tuğrul Özsu’nun cenazesi, memleketi Edirne’ye gönderildi.

Altınoluk Mahallesi’ne Yeni Sosyal Yaşam Merkezi Geliyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Altınoluk Mahallesi’nde yapımı devam eden Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu ve projenin önemine vurgu yaptı. Merkez, spor, eğitim ve sosyal faaliyetler için çeşitli imkanlar sunacak.