Aselsan, Orta Doğu ve Afrika’da Yeni Bir Anlaşma İmzaladı
Aselsan, Orta Doğu ve Afrika’da askeri haberleşme sistemlerinin doğrudan satışına yönelik 158,6 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. Şirket, yapılan anlaşmanın detayları hakkında bilgi vermezken, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada bu yeni iş ilişkisini duyurdu.
KAP’a Yapılan Açıklamada Detaylar Paylaşıldı
Aselsan, KAP’a yaptığı açıklamada, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki bir müşterisiyle askeri haberleşme sistemlerinin doğrudan satışına yönelik 158,6 milyon dolarlık bir ihracat sözleşmesi imzaladığını belirtti. Yapılan açıklamada, şirketin bu yeni adımıyla bölgedeki pazar payını artırmayı hedeflediği vurgulandı.
More Stories
BENZİNE İNDİRİM GELDİ Mİ: 10 Nisan güncel akaryakıt ve motorin fiyatı ne kadar? İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt, benzin, motorin, LPG fiyatları 2025
İşten ayrılanlar dikkat: Tazminatınızı faiziyle geri alabilirsiniz
Ramazan ayı fiyatları nasıl etkiliyor? Merkez bankası hesapladı