Amasya’da 845 aileye ‘Hoş Geldin Bebek’ desteği

AMASYA’da Bebeklere Destek Sağlandı

Amasya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, toplamda 222 bebek sahibi aileye bebeklerinin bakımında gereken malzemelerden oluşan özel hediyeler ulaştırdı. Bu hediyelerin 113’ü kıza, 109’u ise erkeğe verildi.

Ayrıca sosyal sorumluluk kapsamında, 606 aileye giyim, 64 aileye eşya, 73 aileye gıda, 39 aileye yakacak ve 63 öğrenciye okul forması desteği sağlandı.

Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi, her vatandaşın doğumdan ölüme kadar yanlarında olmanın belediyenin asli görevlerinden biri olduğunu belirtti. Halkın huzur, güven ve refah içinde hayatlarını sürdürebilmeleri için çalıştıklarını vurguladı.

Sevindi, “Sosyal hizmet, birey ve grupların maddi, manevi, fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan sistemli ve programlı hizmetler bütünüdür. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, toplumda destek gereksinimi olan herkese yardım sunmayı ve insan odaklı hareket etmeyi amaçlamaktadır” şeklinde konuştu.

Related Posts

Elon Musk’ın şirketi Tesla’ya ait “Robotaksi” hizmetini başlattı

Elon Musk’ın şirketi Tesla’ya ait “Robotaksi” hizmetini başlattı

İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Rusya’nın İran konusundaki pozisyonları çok iyi ve kararlıydı

İran Dışişleri Bakanı Erakçi: Rusya’nın İran konusundaki pozisyonları çok iyi ve kararlıydı

Son dakika… Suriye’de kiliseye saldırı: 15 ölü

Suriye’nin başkenti Şam’da kiliseye saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıda 15 kişinin öldüğü, 25’den fazla yaralının olduğu bildirildi.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’tan dikkat çeken Fatih Altaylı paylaşımı: Seni tutuklatacağım demiştim

Ebru Şallı’nın boşanma aşamasındaki eşi Uğur Akkuş’un, Fatih Altaylı’nın gözaltına alınmasının ardından “Ne oldu seni tutuklatacağım dedim!”, “Ben ne dersem yaparım, yavaş yavaş öğreneceksiniz” paylaşımları gündem oldu.

Avrupa Birliği’nin en fakir ülkesi belli oldu: Orban’ın siyaseti pahalıya mal oldu

Avrupa Birliği’nin son üye ülkesi Macaristan, hane halkı refahının önemli bir göstergesi olan kişi başına düşen Bireysel Tüketim Harcaması (AIC) açısından 27 ülke arasında son sıraya yerleşti. Eurostat’ın yayımladığı verilere göre, Macaristan’ın AIC …

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 9. gün: Diplomatik çabalar ortasında İsrail’den “operasyona devam” açıklaması; üst düzey İranlı komutan öldürüldü

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 9. gün: Diplomatik çabalar ortasında İsrail’den “operasyona devam” açıklaması; üst düzey İranlı komutan öldürüldü