Rusya Kiev’i vurdu: En az 2 ölü, 54 yaralı

Rusya’nın Kiev’e Yaptığı Saldırıda Hayatını Kaybedenler Var

Rusya ile Ukrayna arasında barış anlaşması umutları sürerken, Kiev Askeri İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre Rusya, Kiev’e gece saatlerinde dronlar, güdümlü füzeler ve balistik füzeler ile geniş çaplı saldırılar düzenledi.

Kiev Askeri İdaresi Başkanı Tymur Tkaçenko, saldırıların sonucunda birçok konutta yangın çıktığını, araçların ve ticari yapıların hasar gördüğünü belirtti. Ayrıca, füze ve dron parçalarının birçok bölgede bulunduğu da açıklandı.

Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko ise saldırıda en az 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kadın ve 6 çocuğun da aralarında bulunduğu 54 kişinin yaralandığını duyurdu. Kliçko, 38 kişinin hastaneye kaldırıldığını ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Related Posts

8 yaşındaki Roza’dan 10 ay sonra acı haber

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arkadaşlarıyla oynarken merdivenden düşen 8 yaşındaki Roza Bakan, tedavi gördüğü hastanede 10 ay sonra yaşamını yitirdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan deprem için ‘marjinaller’ çıkışı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da yaşanan 6.2’lik depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konya’da feci kaza: Bisikletli çocuk yaşamını yitirdi

Konya’nın Selçuklu ilçesinde, minibüsün çarptığı 13 yaşındaki bisikletli M.M.Ç. hayatını kaybetti.

NATO’nun en iddialı planı: “İHA Duvarı” tüm sınırı kaplayacak

NATO, yakın tarihteki en kapsamlı ve en iddialı savunma planı için çalışmalara başladı. “İHA Duvarı” adı verilen proje, potansiyel tehditleri tespit etmek ve engellemek için tasarlanmış “gerçek bir duvar” olmasıyla dikkat çekiyor.

Elektrik akımına kapılan anne-kız hayatını kaybetti

Osmaniye’de elini yıkadığı sulama kanalında elektrik akımına kapılan kız çocuğu ile onu kurtarmak isteyen annesi hayatını kaybetti.

Deprem sonrası cemaat ‘secde’ye kapandı, kimyacı profesörden ‘binlerce tebrik’ geldi

İstanbul’da deprem sonrası bir cemaate bağlı kursta kaydedilen görüntüler gündem oldu. Depremin ardından kurstakilerin secdeye kapandığı o anları bir kamu üniversitesinin kimya bölümü başkanı ise “binlerce tebrik” diyerek kutladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir