Bodrum’u fırtına vurdu: Tekneler suya gömüldü, ağaçlar devrildi!

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü, Muğla ve çevresi için sağanak; Bodrum-Kaş arası için de fırtına uyarısı yaptı. Dün sabah saatlerinden itibaren fırtına etkili olurken, rüzgarın saatteki hızı 100 kilometreye ulaştı.

Gece saatlerinden itibaren de Bodrum’da aralıklarla sağanak etkili oldu. Ortakent ve Bitez’de 5 balıkçı teknesi suya gömülürken, bir yurttaş da teknesini vinçle sudan çıkarmaya çalıştı. Yağmurla birlikte toz taşınımı cadde, sokak ve araçların üzerine çamur olarak düştü.

Sabah saatlerinde araçlarını çamurlu görenler oto yıkamalara götürürken, Bodrum Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokakları yıkayarak yolları çamurdan arındırdı.

FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Diğer yandan Ortakent, Bitez, Gümbet mahallerinde fırtına nedeniyle bazı noktalarda ağaçlar devrildi. Devrilen ağaçlar nedeniyle bazı yollar kapandı. Zabıta ekipleri tarafından ağaçlar yoldan kaldırılırken, yol kenarlarına düşen dalların tehlike saçmaması için kaldırım kenarları şeritle kapatıldı.

Bugün yapılması planlanan Bodrum-Datça arası feribot seferleri de iptal edildi. Sahiller fırtına nedeniyle boş kalırken, kıyıya vuran dalgaların boyu yer yer 3 metreye ulaştı.

Related Posts

Jandarma köylerde bilgilendirme yapıyor

Erzincan Jandarma, köylerde suç önleme ve bilgilendirme çalışmaları yürütüyor.

Dışişleri Bakanı Fidan ABD’li mevkidaşıyla ‘Suriye’yi görüştü: İsrail sorunları daha da büyütüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail’in Suriye topraklarına yönelik müdahalelerinin sorunu daha da büyüttüğünü kaydeden Bakan Fidan, Suriye’nin toprak bütünlüğüne her türlü saldırının bölgesel barış çabalarına zarar verdiğini söyledi. Bakan Fidan, terör örgütlerinin Suriye’nin güneyindeki durumdan istifade etmesine kesinlikle izin verilmeyeceğini vurguladı.

Kurultay davası Anayasa Mahkemesinde

CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı’nda usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla 12 kişi hakkında açılan davanın hangi mahkemede görüleceğine yönelik hukuki tartışma Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Dünyaca ünlü eski futbolcunun evi soyuldu! Kupa ve madalyaları kayıp

Eski Juventus ve Fransa Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu, aynı zamanda eski UEFA Başkanı Michel Platini’nin evi soyuldu. 70 yaşındaki ismin çok sayıda kupa ve madalyası çalındı.

Galatasaray, Florya arazisi için yapılan anlaşmayı KAP’a bildirdi

Galatasaray Kulübü, Florya Projesi ihalesinde Nivak Yapı ile sözleşme imzaladığını KAP’a bildirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi Yenileniyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Millet Bahçesi, yeni sosyal tesisleri, spor alanları ve piknik alanları ile vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor. Başkan Vekili Eray Karadeniz’in öncülüğündeki çalışmalar hızla devam ediyor.