Ancelotti hakim karşısına çıktı: Vergi kaçırmakla suçlanıyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti vergi kaçırma suçlaması ile yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. İtalyan teknik adam duruşma öncesinde yaptığı açıklamada duruşmaya anlaşma yapmak için değil ifade vermek için geldiğini kaydetti.

Ancelotti mahkemede yaptığı savunmada iddiaları reddederek suçsuz olduğunu söyledi.

Ancelotti, Real Madrid’deki ilk döneminde 2014’te 386 bin 361 avro, 2015’te 675 bin 718 avro olmak üzere toplamda 1 milyon 62 bin avro vergi kaçırmakla suçlanıyor.

Savcılık, İtalyan teknik direktör için 4 yıl 9 ay hapis cezası ile vergi borcunun vergi dairesi tarafından haciz yoluyla tahsil edilmesini, cezalarla birlikte toplamda 3 milyon 186 bin 237 avro ödemesini talep ediyor.

İspanya’da geçmişte aralarında teknik direktör Jose Mourinho, futbolculardan Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Arda Turan gibi isimlerin de olduğu futbol dünyasından çok sayıda isim vergi kaçırma suçlamasıyla yargılanmış, daha sonra maliye ile anlaşarak para cezası ile yasal süreci kapatmıştı.

Related Posts

Bakan Yerlikaya duyurdu: Yangından etkilenen vatandaşlar için ödeme

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, orman yangınlarıyla sarsılan İzmir, Bilecik ve Manisa için toplamda 21 milyon 603 bin 400 TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

İsrail basınından Rusya iddiası: Gizlice görüşüldü

İsrail’in Tahran yönetimiyle ile varılan ateşkes sırasında İran ve Suriye konularında Rusya ile gizli görüşmeler yürüttüğü iddia edildi.

Nissan, 443 bin aracını apar topar geri çağırdı! Araç sahipleri tek tek aranacak

Nissan ABD’de motor arızası sebebiyle 443 binden fazla aracını geri çağırdı. Otomotiv devi arıza nedeniyle araç sahiplerini arayıp bilgilendirecek

İklim Kanunu Teklifi, Meclis’te kabul edildi

TBMM Genel Kurulu’nda, ‘İklim Kanunu Teklifi’ kabul edildi.

İsrail, Gazze’de ‘ateşkes’ şartlarını açıkladı

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Sa’ar “Gazze’deki savaş, Hamas rehineleri serbest bırakır ve silah bırakırsa yarın bitebilir.” dedi.