3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çalıp, kredi kartıyla harcama yaptı

Adana’da Cep Telefonu ve Cüzdan Hırsızlığı Yapan Genç Tutuklandı

Adana’da hasta ziyareti bahanesiyle 1’i özel, 3 farklı hastaneye giren 18 yaşındaki Emirhan T., 3 hemşirenin cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Çaldığı bir cüzdandaki kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcama yaptığı belirlenen Emirhan T., polis ekipleri tarafından yakalandı. Tutuklanan Emirhan T., ifadesinde, “Güvenlik kamerasındaki kişi benim ancak hırsızlık yapmadım” dedi.

Olay, 7 Aralık’ta Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde meydana geldi. Hasta ziyareti bahanesiyle binaya giren Emirhan T., Radyoloji Bölümü’nde dolaşırken hemşire E.K.’nin içinde kredi ve banka kartları, kimlik, personel kimlik kartı ile 700 lira bulunan cüzdanı çaldı. Daha sonra diğer hemşirelerle karşılaşan Emirhan T., dikkat çekmemek için cerrahi maskeye ihtiyacı olduğunu belirtti ve maske aldı. Güvenlik kamerası o anları kaydetti.

Emirhan T., 12 Aralık’ta aynı yöntemle girdiği Balcalı Hastanesi’nde hemşire Z.S.Ç.’nin cüzdanını çalarak kredi kartıyla 10 bin 500 lira harcadı. Aynı şekilde 14 Aralık’ta Yüreğir ilçesindeki özel hastanede hemşire İ.Y.’nin cep telefonu ve bileğini çalan Emirhan T., kaçtı.

Hemşirelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek Emirhan T.’yi tespit etti. Evine baskın düzenleyen polis, şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Emirhan T., tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


 
Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN – 2024 yılı Cumhurbaşkanı Erdoğan için nasıl geçti?

TIKLAYIN – Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Asgari ücreti unutun, Kudüs’ün fethi yakın!

TIKLAYIN – Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN – Anket şirketleri yöneticileri yanıtladı: CHP neden oy kaybediyor?

TIKLAYIN – Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

Related Posts

Rusya’da küçük kıyamet: 8,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Rusya’da yakın tarihin en büyük depremlerinden biri meydana geldi. 8,8 büyüklüğünde depremin merkez üssü, ülkenin doğusunda bulunan Kamçatka Yarımadası.

Rusya’nın doğusunda 8,8 büyüklüğünde deprem: Hawaii, Alaska ve ABD’nin Pasifik kıyısı için Tsunami alarmı verildi!

Rusya’nın doğusunda 8,8 büyüklüğünde deprem: Hawaii, Alaska ve ABD’nin Pasifik kıyısı için Tsunami alarmı verildi!

Bilecikli Sporcular Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

Konya’da düzenlenen Naili Moran Türkiye Şampiyonası’nda Bilecik’ten Ecem ve Nurevşan başarılı oldu.

Aydın-İzmir otoyolunda kaza

Aydın-İzmir otoyolunda arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran TIR’a, otomobil çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

Türkiye kavruluyor: Sıcaklıklar 23 ilde 40 dereceyi aştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan verilere göre, sıcaklıklar, mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyrediyor. Türkiye’de hava sıcaklıklarının Avrupa’nın birçok bölgesinden daha yüksek seyrettiği bu dönemde, 09.00 …

Kozaklı’da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.